Newsletter

  1. 1.      Termeni generali

Vizitarea, folosirea sau plasarea unei comenzi prin site-ului www.mobkraft.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

De asemenea, www.mobkraft.ro isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.(VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE).

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE

 

  1. 2.      Dreptul de proprietate

Site-ul www.mobkraft.ro si intreg materialul prezentat in cadrul acestuia (text, poze, logo, elemente de grafica web etc) apartine SC Mobkraft COM SRL, fiind protejate de legislatia romaneasca privind protectia drepturilor de autor, protectia drepturilor de proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea sau modificarea fara acordul scris al SC Mobkraft COM  SRL a informatiilor de pe www.mobkraft.ro, nu este permisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

3.            Utilizator

Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

  1. 4.      Obligatii

 

Utilizatorul acestui website este obligat ca la fiecare folosire a website-ului si a serviciilor oferite, sa se comporte intr-o maniera legala. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca mecanismele, aplicatiile software si alte secvente care ar putea, in combinatie cu website-ul, sa cauzeze daune sau intreruperi ale site-ului. Acest lucru este de asemenea valid si pentru orice masuri luate cu buna stiinta care ar putea cauza, ca rezultat, o incarcatura sau o deformare nerezonabila asupra infrastructurii tehnice a website-ului.

Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre Mobkraft.ro, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de Mobkraft.ro ca fiind de interes pentru UTILIZATORI. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit. Mobkraft.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Mobkraft.ro, prevazute de legislatia in vigoare

 

  1. 5.      Responsabilitate

Mobkraft.ro nu va fi tinut responsabil pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a kalithea.ro.
Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea.

Mobkraft.ro nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete. 

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.

Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

  1. 6.      Conditii Legale

Site-ul www.mobkraft.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.
Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe mobkraft.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata.
 

7.     Informatii despre produs:

Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului. Depunem toate eforturile pentru a aproxima cat mai bine masurile/dimensiunile insa pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol.

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare. Preturile afisate pe site includ TVA.

 

8.     Informatii disponibile la serviciul de relatii cu clientii:

Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti sunt:

comenzi livrate incomplet sau incorect

livrari intarziate

produse ce sunt deteriorate (colete ce prezinta deteriorari trebuiesc anuntate in maxim 24 de ore)

 

9.     Litigii:

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si Mobkraft.ro va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

   

 

ANPC: http://www.anpc.gov.ro/


PROMOTII SI CONCURSURI

 

Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.

De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, urmand a se aplica discountul cu valoarea cea mai mare mare.

Putem anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.