Newsletter

Saltea 70x190 cm Afisare la marime maxima

Saltea 70x190 cm

Oamenii petrec mai mult  timp in pat, decat in oricare alta piesa de mobilier din locuintele lor. Patul este asemenea unei forme de relief integrate in interior si reprezinta o sursa de confort.

Mai multe detalii

209 LEI

Pret redus!

-5%

220 LEI

» Add to my wishlist

Disponibilitate: 10 zile
Transport (per cursa): gratuit in Bucuresti
Garantie: 36 luni

O saltea care îmbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort.

Are la baza arcuri tip Bonell fabricate din otel carbon de 2,2 mm. Pentru cresterea rigiditatii la 4 rînduri de arcuri se introduce între arcuri o fîsie de spuma poliuretanica.

Acest pat de arcuri este acoperit cu un strat de pîsla dura, peste acestea se adauga vatelina, T.N.T., poliuretan.

Suprafata exterioara este matlasata complet, are câte un buton de aerisire pe fiecare laterala si este confectionata din stofa tip jakard.

Salteaua are doua fete una de vara si una de iarna. Fata de vara ofera o mai mare circulatie a aerului intrat prin butonii de aerisire conferind o senzatie mai racoroasa. Fata de iarna are proprietati izolante sporite, fiind mai calduroasa. Prin urmare este indicata întoarcerea saltelei în functie de anotimp urmarindu-se în acelasi timp si utilizarea uniforma a saltelei pe ambele fete.

Folosind saltelele ortopedice beneficiati de un raport calitate/pret excelent datorita calitatii superiore ale acestor saltele, dovada fiind garantia de 3 ani si pretul accesibil.

Write your review

Write your review